Diensten:

Uitvaartverzorger Almere ( Crematie)

Nadat iemand is overleden komen wij persoonlijk bij de nabestaanden thuis om alles te bespreken voor de crematie.
Wij zullen dan tal van zaken met u gaan bespreken, zoals:
Waar gaat de crematie plaatsvinden en wat wilt u dat er gaat gebeuren in de dagen tot de uitvaart. Moeten er rouwkaarten komen en is er de wens om een rouwadvertentie te plaatsen. Omdat de meeste crematoria een zelfde beleid voeren hebben wij op basis hiervan een standaard pakket samengesteld met de basiskosten van een crematie-uitvaart. Deze kan als handleiding gelden voor het persoonlijke gesprek met de uitvaartleider.

Uitvaartverzorger Almere (Begrafenis)

Nadat iemand is overleden komen wij persoonlijk bij de nabestaanden thuis om alles te bespreken voor de begrafenis.
Wij zullen dan tal van zaken met u gaan bespreken, zoals:
Waar gaat de begrafenis plaatsvinden en wat wilt u dat er gaat gebeuren in de dagen tot de uitvaart. Moeten er rouwkaarten komen en is er de wens om een rouwadvertentie te plaatsen. Omdat bijna alle begraafplaatsen verschillende tarieven hanteren hebben wij op basis hiervan een standaard pakket samengesteld met de basiskosten van een begrafenis-uitvaart. Deze kan als handleiding gelden voor het persoonlijke gesprek met de uitvaartleider.

Een mooie uitvaart 

voor elk budget


Wij doen niet moeilijk als het om kosten gaat, wij willen namelijk dat u tevreden bent en netje afscheid kunt nemen van uw dierbare.
Mocht het zo zijn dat u een niet zo hoog budget heeft of een polis van weinig waarde en u wilt toch een mooie crematie dan helpen wij u altijd met de tips and tricks van onze ervaringsdeskundige uitvaartverzorgers. Bel ons altijd om even te overleggen natuurlijk voor hulp, daar staat Uitvaartverzorger Almere voor.

Bel ons 24 uur per dag op 085 - 400 33 33

Lees meer over de uitvaartkist: