Over ons: Uitvaartverzorger Almere


Uitvaartverzorger Almere bestaat uit ervaren gediplomeerde uitvaartverzorgers.  Daarbij zijn wij een geheel onafhankelijke uitvaartorganisatie, dat betekend dat u met vrijwel iedere uitvaartverzekering bij ons welkom bent. Of u nu aan natura-polis of een kapitaalverzekering hebt, wij regelen de uitvaart zoals u dat wenst.

Altijd één vaste uitvaartverzorger

Onze kracht is namelijk dat u altijd te maken krijgt met één vaste uitvaartverzorger bij u in de buurt. Zo kan hij of zij snel en direct bij u thuis zijn om de uitvaart te regelen. Wilt u direct een uitvaartverzorger bij u thuis? Bel: 085 - 400 33 33.

Het begeleiden van een persoonlijke uitvaart

Onze begeleiding zorgt voor een waardig afscheid. Een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Wij geven het afscheid vorm op basis van de door u gemaakte keuzes. 


We zijn altijd binnen ongeveer 1,5 uur ter plaatse en kunnen direct hulp bieden, 24 uur per dag / 365 dagen per jaar.

Wat te doen na overlijden ?

Bel 085 - 400 33 33 (24 uur per dag)

Wij kunnen direct naar u toe komen.
We kunnen de overledene ophalen of ter plaatse verzorgen en opbaren, ook in de nacht of in het weekend.

Bespreking van de uitvaart (persoonlijk)

Op de dag van overlijden of op de dag erna (wat u wenst) komen we persoonlijk alles bespreken omtrent de uitvaart.

We maken een planning, bespreken de uitvaartdag etc. 


Intensief contact en organisatie

In de dagen na het overlijden hebben we intensief contact omdat er vele zaken geregeld moeten worden, al deze zaken regelen wij voor u maar willen u er graag bij betrekken.


De uitvaartdag

Deze dag is misschien wel de belangrijkste, wij zijn er voor u en gaan met mee naar de begraafplaats of het crematorium, zijn uw ceremonie meester en helpen u door deze dag heen.